Home Organisatie Onze visie

 

De rol van Internet

Internet speelt een steeds grotere rol in het dagelijkse leven. Hierdoor groeit ook bij bedrijven de aandacht voor dit medium. Internet heeft lange tijd alleen maar gefungeerd als visitekaartje en bedrijfsbrochure, maar veel bedrijven beginnen gelukkig ook in te zien dat dit medium een veel breder bereik heeft op de markt waarop ze zich begeven.

Inzichten

Niet alleen marketing en communicatie begint veel meer aandacht te krijgen voor het medium internet dan een aantal jaren geleden, ook bedrijfsprocessen kunnen via internet gaan lopen. Veel bedrijven realiseren zich dit heel goed maar hebben niet echt een idee waar men moet beginnen. Wij merken ook steeds vaker dat bedrijven hulp inschakelen om deze zaken op een goede manier te stroomlijnen en ook het kaf van het koren te scheiden. Want informatie delen en geven via Internet is brengt natuurlijk ook weer problemen met zich mee.

Realisten

Ondanks het feit dat wij Internet een perfect medium vinden voor vele doeleinden, vinden wij ook dat bepaalde processen gewoon via de regulier weg dienen te gaan. Want alles automatiseren en koppelen is leuk, maar niet altijd functioneel en wenselijk. Ruyter Design is op het gebied van advies dan ook vaker realistisch dan futorisch. Verkopen is leuk, maar de klant moet er wel profijt van hebben en geen hoofdpijn van krijgen.

Uitvoering

Ruyter Design wil dat haar klanten het Internet op een goede manier gebruiken. Wij laten onze klanten daarom de mogelijkheden en kansen van het Internet zien en begeleiden ze hierin.