Home Organisatie Onze aanpak

Ruyter Design werkt altijd met een plan van aanpak. Dit projectplan zal altijd vooraf met de klant worden doorgenomen zodat beide partijen weten wat er van elkaar wordt verwacht. Door deze duidelijke werkwijze kunnen wij uw project tot een succesvol resultaat brengen.

Het project bestaat altijd uit een tal van fasen:

1. Strategie


Naar aanleiding van uw doelstellingen voor uw product of doelgroep verkennen wij samen met u de mogelijkheden voor uw website. Doordat wij in de beginfase goede gesprekken hebben gehad weten wij precies welk doel u met uw website wilt behalen. Dit doel zullen wij gaan vertalen in een structuur voor de website en de bijbehoren de functionaliteiten.

2. Creatie

Wij maken hierin een onderscheid in het bouwen van de website en het design.

2.1 Website bouw: doordat wij de doelstelling van uw website al hebben doorgenomen kunnen wij van start gaan met de bouw van uw website. Alles draait hier om de functionaliteit en structuur.

2.2 Webdesign: uw design wordt tijdens de introductie al in kaart gebracht. Maar wij vinden dat design en functionaliteit moeten samengaan. De designer gaat dan ook direct van start met uw wensen en worden telkens getoetst aan de functionaliteiten van de website. Dit brengt een goede dynamiek met zich mee die ten goede komt aan het design. Het maakt uw website hierdoor uniek. Natuurlijk kunt u tijdens deze fase nog altijd op en aanmerkingen maken.


3. Proeffase

Als de website gereed is dan wordt deze voor u openbaar gemaakt zodat u het resultaat kun becommentariƫren en fine-tunen naar wens. Wij leren dan ook uw medewerkers werken met het content management systeem. Door dit in deze fase te doen kunnen uw medewerkers op een gemakkelijke manier wennen aan het systeem zonder dat eventuele fouten zichtbaar worden voor het publiek.

4. Live

Uw nieuwe website wordt nu live gezet. Ruyter Design zorgt er nu voor dat uw website wordt aangemeld bij de verschillende zoekmachines zodat uw website goed kan worden gevonden.