Home Organisatie

 

Uw bedrijf is toe aan een nieuwe website waarvan u de content zelfstandig kunt beheren? Of u wilt gewoon een compleet nieuwe site helemaal aangepast aan de eisen van nu? Daarbij wilt u ook een partner waar u op kunt vertrouwen en die zich aan de afspraken houdt? Een partner die transparant is met de kosten?

Dan bent u toe aan Ruyter Design..

Design

Voordat wij kunnen starten met het bouwen en beheren van uw website willen wij eerst weten wat uw wensen en eisen zijn. Wat is bijvoorbeeld het doel van uw website, wie is uw doelgroep en wat is de boodschap die u wilt uitdragen. Zodra wij dat weten kunnen wij pas starten met uw website.

De vormgeving van uw website is zeer belangrijk. Het is belangrijk dat de bezoekers van uw website zich kunnen identificeren met uw bedrijf of product en dat zij geïnteresseerd zijn in de boodschap die u wilt uitdragen. Een website is allang niet meer de veredelde brochure via het internet. U moet uw bezoekers blijven verrassen en inspireren om ervoor te zorgen dat ze terug blijven komen op uw site en wij kunnen u hierbij helpen.

Creativiteit

Ruyter Design is altijd op zoek naar een combinatie van creativiteit, originaliteit en herkenbaarheid. Wij zien het als een uitdaging altijd weer vernieuwend te zijn. We gaan op zoek naar punten waarin u zich onderscheidt van uw concurrenten en proberen die op een creatieve manier te verwerken in het eindproduct.

Zoekmachine marketing en optimalisatie

Goed gevonden worden binnen de onafhankelijke resultaten van de belangrijkste zoekmachines? Obstakels voor zoekmachines worden door Ruyter Design verholpen door zowel techniek als content te optimaliseren. De belangrijkste zoektermen worden vastgesteld en op uw website geïmplementeerd. Zoekmachine marketing en optimalisatie leidt tot een toename aan relevante bezoekers op uw website. Door zoekmachine marketing en optimalisatie te combineren met zoekmachine advertising, bent u optimaal vindbaar binnen de belangrijkste zoekmachines. Deze combinatie leidt tot meer kliks op zowel uw onafhankelijke positie als uw advertentie, waardoor u dus nog meer rendement uit uw campagne kunt halen.