Home Diensten Website redesign

Laat uw website niet te veel verouderen!

Veel bedrijven hebben jaren geleden hun website laten maken en sindsdien hebben deze sites geen veranderingen ondergaan. Dit terwijl een folder veel vaker wordt aangepast om klanten te informeren. Vaak heeft het te maken dat de websites niet worden onderhouden door het bedrijf zelf maar door een derde partij, deze hebben namelijk de kennis en kunde om de site te kunnen aanpassen.

Technische vooruitgang.

De techniek gaat echter zo snel dat het bijhouden en veranderen van uw website een fluitje van een cent is geworden. De inhoud aanpassen is net zo gemakkelijk geworden als het schrijven van een brief naar uw klant. Waarom zou u dan niet overstappen naar een modern systeem? De uitstraling van uw website hoeft hiervoor in principe geen enkele verandering te ondergaan. Uw data wordt overgezet naar het nieuwe systeem, weer online gezet en uw website is weer klaar voor gebruik. U kunt nu alle aanpassingen vanaf dat moment zelf gaan doen.

Het onderhoud van de techniek kunt u geheel aan ons overlaten, bij iedere update zullen wij deze direct toepassen op de systemen van onze klanten. Tenzij dit in conflict gaat komen met eventuele koppelingen op software binnen uw bedrijf dan gaat deze update natuurlijk geheel in overleg met u.

Wij houden u middels mail altijd op de hoogte van de vernieuwingen die gaan plaatsvinden zodat u nooit wordt geconfronteerd met verrassingen.