Home Diensten Website hosting

Wat is hosting?

Webhosting is een dienst die ruimte biedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, is het raadzaam om de website onder te brengen bij een goed hostingbedrijf.

Ruyter Design kan u voor een scherpe prijs deze diensten aanbieden, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit en service. Wij hebben verschillende pakketten, waar zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker meer kan werken.

De servers en netwerkapparatuur zijn geplaatst in een kwalitatief en snel netwerk binnen het datacenter van Globalswitch te Amsterdam. De belangrijkste factoren die de kwaliteit van een datacentrum bepalen zijn een stabiele stroomvoorziening, toegang tot internationale carriers, goede koeling en stringente toegangsprocedures. Al deze zaken zijn bij Global Switch goed geregeld. Inmiddels zijn wij in staat een 1.000 Mbit verbinding om snelheid te kunnen garanderen. De servers zijn gekoppeld aan een beveiligingssysteem met E-mail/SMS functie welke binnen no-time kunnen aangeven of er een storing gaande is.