Home Diensten

 

Ruyter Design helpt u graag met het bereiken van uw doelstellingen op het gebied van internet. Wij hebben alle knowhow in huis om uw wensen en eisen te vertalen in mooie en functionele oplossingen.

Webdesign

U bent ze vast wel tegengekomen, websites die er schitterend uitzien maar de informatie niet gemakkelijk vindbaar is. Veel flitsende beelden maar weinig inhoud, of trage overgangen van de pagina's. Hierdoor haken veel bezoekers alweer snel af van de website. Ruyter Design heeft zich toegelegd op duidelijke websites die het gebruiksgemak van de bezoekers vergemakkelijken..

Lees verder »...

Website bouw

Nadat wij samen met u al uw wensen en eisen zijn doorgelopen gaan wij starten met de bouw van uw website. Bij ons loopt de bouw en design synchroon in het project, de technische aspecten nemen namelijk een zeer grote rol in bij de bouw van de site..

Lees verder »...

Website onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw informatie altijd up-to-date is levert Ruyter Design bij altijd een simpel en flexibel onderhoudssysteem mee zodat u uw website altijd kunt aanpassen op de momenten waarop u dit wilt..

Lees verder »...

Hosting & services


Webhosting is een dienst die ruimte biedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website..

Lees verder »...